w w w . V I L L O N . h u

VILLON TRIÓ + ANNA AND THE BARBIES

VILLON TRIÓ - Utazás Kiállításon

VILLON TRIÓ TÁBOR előzetes IV. rész

VILLON TRIÓ TÁBOR előzetes III. rész

VILLON TRIÓ TÁBOR előzetes II. rész

VILLON TRIÓ TÁBOR előzetes I. rész

VIDEÓ KLIP forgatás

VILLON TRIÓ - INTERJÚ I. rész (2009 márc.)

VILLON TRIÓ - INTERJÚ II. rész (2009 márc.)

VILLON TRIÓ - Csavargó Dani

VILLON TRIÓ - Boldog, ki nem próbálta még

VILLON TRIÓ - Szegény legény

VILLON TRIÓ próba (2009 január)

VILLON TRIÓ próba (2008. december)

I. rész: Rádióinterú Kiss Barna-val a VILLON TRIÓ-ról

II. rész: Rádióinterú Kiss Barna-val a VILLON TRIÓ-ról
TV-ben játszott a VILLON TRIÓ
INTERJÚ és 3 ballada élőben...
2009. április 1.

Izsákkal és Lacival a napokban hosszabb TV-s interjú keretében játszottunk előben 3 vadonat új Villon balladát, melyről a bal oldali videós sávban megnézhetők a felételek. A zenélés mellett természetesen beszélgettünk a VILLON TRIO-ról, Laciról és Izsákról és a jövőről. Kellemes este volt..
SZÍNHÁZBAN A VILLON TRIÓ
Végre készültek sajtófotók...
2009. március

2 műsorszám erejéig egy Csepp Színházas előadás keretében színházban is bemutatkozhatott az új Villon Trió. Az előadást zeneileg mindenképp meghatározta Izsák virtuóz hegedűjátéka, majd a gitár-hegedű szólópárbaj. A doboknál természetesen ezúttal is Bubnó Marci ült, a basszusgitáros poszton viszont Gulyás-Szabó Gábor helyett Heigl Laci játszott. Az előadásról végre nagy felbontású sajtófotók is készültek, így az újságíróknak ezután már ezzel is tudunk szolgálni.
VIDEÓ A PRÓBÁRÓL
Csak fanatikusoknak...
2009. január 7.

Felgyorsultak az események a VILLON TRIÓ kürül. Egyre több felkérés érkezik már most a nyári időszakra, s mi szakadatlanul próbálunk, s készítjük a lemezt! Egy olyan VIDEÓ került fel ma oldalunkra 'VILLON TRIÓ Próba 2009 Január' címmel, melyet tényleg csak azok nézzenek meg, akik fel vannak készülve bármire, ami velünk kapcsolatos, ugyanis a próba 'túl jó' hangulatura sikeredett. A napokban az új lemez anyagához írjuk meg a 3 szólamú énektémákat, ahogy ez a videón is látszik...! :)
KÉSZÜL AZ ÚJ LEMEZ!
Marci azt gondolja, így jobban szól, a...
2009. január 4.

A VILLON TRIÓ-t, eddigi formációinktól eltérően lemezzel indítjuk! Bubnó Marcival és Gulyás-Szabó Gáborral hónapok óta dolgozunk az új anyagon, melyen többnyire olyan Francois Villon kocsmaballadák szólalnak majd meg, amiket eddig Magyarországon nem igazán hallhatott a közönség még senkitől.

Az anyag zenei világa mindenképp fiatalos, rockos és popos lesz, de semmiképp sem a kommersz vonal érvényesül majd, sőt! Szembe megyünk ezúttal is a gagyival, s a népizléssel, ahogy Villon is szembefordult az adott kor erkölcsi normáival...

A lemez megelenéséig senki nem hallhatja élőben a VILLON TRIÓ-t, azonban a lemez tervezett márciusi megjelenését követően igyekszünk bejárni Magyarországot, Erdélyt és a Felvidéket is!
A jobb oldali kép egy próbán készült, ahol Bubnó Marci dobverőjével csalogatott elő hangokat Barna gitárjából, mert azt gondolta, ettől majd jobb lesz... :)
2008. december 1. - Próba...
Zenekari Próba - www.Villon.hu

Gőzerővel próbálunk, hogy minél hamarabb bemutatkozhassunk közönség előtt is, mint VILLON TRIÓ. Korábbi együtteseinkkel ellentétben fordított sorrenben történnek majd a dolgok. Sok munka van, hsizen két, teljesen önálló műsorral készülünk, hogy a publikumnak a csendes-ülős és a hangos-állós előadásokra éhes fele is jóllakhasson velünk, s mivel desszertként rendszeresen hallhattok vendég-zenészeket a koncerteken, ez is sok egyeztetéssel jár.

Az első olyan videó, mely próbáinkon készült, már elérhető a bal oldali videó-sávban (GSzG feje látható rajta). Nézzétek meg, hogyan készülnek a dalok és írjatok vendégkönyvünkbe! Ez nagy segítség és sok erőt ad a 4-6 órás próbákon!

2008. november 26.
VILLON TRIÓ a rádióban

KISS BARNA - RÁDIÓ INTERJÚwww.Villon.hu

A mai nap történelmi lépés a VILLON TRIÓ életében, ugyanis Kiss Barna ma rádióinterjút adott, melyben az együttesről, Villon-ról, Faludy-ról és még számos érdekes dologról beszélt a VILLON TRIÓ-val kapcsolatban. A videó a bal oldali videó-sávban megtekinthető. Nézzétek meg és ha van véleményetek, várjuk a vendégkönyvbe!
2008. november 22. - szerző: Kiss Barna
8 éve VILLON-nal a színpadon! - www.Villon.hu

Több, mint 8 éve játszom Villon balladákat különféle színpadokon. 2000-ben Bordély Francois néven alakítottam együttes Heigl Lacival, Alabárdos Zsuzsival, Schindler Csabival, Kristó Zsófival és Szente Krisztiánnal, majd tagcseréket követően kapcsolódott be a csapatba Dombó Szabi, Pallagi Ákos és Kisfalusi Lehel. A 8 év alatt rajtuk kívül játszottam Villon balladákat Raisz Borival, Tarcsa Timivel, Katona Fatimével, Temesvári Bencével és Farkas Izsákkal is. A 8 év alatt több 100 helyen adtuk elő Faludy György, Mészöly Dezső, Vas István, Szabó Lőrinc és József Attila Villon átköltéseit és fordításait. Játszottunk Magyarországon (Pécsett, Budapesten, Szentgotthárdon, Tiszakécskén, Kincsesbányán, Siófokon, stb...) és Erdélyben (Nagybányán, Nagykárolyban, Marosvásárhelyen, Nagyszebenben, Koltón, Margittán, Szatmárnémetiben, stb...) egyaránt, a kis irodalmi kávézóktól a művelődési házakon át a nagyobb városi színházakig nagyon sok helyen.

A VILLON TRIÓ alapjaiban más, mint korábbi, Villon versekkel foglalkozó formációim, sokkal átgondoltabb és letisztultabb, mint amiben valaha versek előadása közben láthatott a publikum. Véleményeket vendégkönyvünkbe várjuk!

2008. november 20. - szerző: Kiss Barna
MEGALAKULT A VILLON TRIÓ - www.Villon.hu

2008. december 1-én új együttest hoztunk létre VILLON TRIÓ néven. A felállás tehát trió, melyben Kiss Barna gitározik és énekel, Bubnó Marci dobol és énekel, Gulyás Szabó Gábor pedig basszusgitározik és szintén énekel. Akik ismerték korábbi közös munkáinkat, talán meglepve olvassák, hogy mindhárman éneklünk, azonban nem csalás, nem ámítás, ez a helzet. Hangszereink mögül kitörve, mikrofont ragadva, hangerőket feltekerve éneklünk egymás után, együtt, uniszónóban, három szólamban, felváltva, egymásra rákontrázva, szólóban, csordában, mindenhogy!

A VILLON TRIÓ-val feltett szándékunk, hogy Francois Villon, a középkori csavargó költő kocsmaballadáit még népszerűbbé tegyük a -korábbi együttesünkénél sokkal szélesebb- igen tisztelt hallgatóság körében.

Sok munkával járó, ám azzal megvalósítható célként tűztük ki kapásból két, teljesen önálló műsor létrehozását, melyből a csendes-ülős változatot művelődési házak, színházak, irodalmi kávézók, kisebb klubok figyelmébe kívánjuk ajánlani, hangos-állós, koncert-szerű műsorunkkal pedig klubokat, rockosabb, bulizósabb helyeket, egyetemi rendezvényeket és fesztiválokat célzunk meg, ezzel a fiatalabb generációra is "ráeröltetvén" az igen szórakoztató Villon verseket.

Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy az igényeket maximálisan kielégítő, s ha lehet, azokat messzemenően túlszárnyaló műsorunkkal világsztárok lehessünk, s Britney Spears-t is meggyőzzük, érdemes versekkel foglalkozni..!

VILLON TRIÓ 2009:
Kiss Barna -
www.KissBarna.hu
gitár, ének
Bubnó Márk
dob, ének
Farkas Izsák
hegedű, ének

közreműködnek továbbá:
Heigl László
basszus, vokál
Gulyás Szabó Gábor
basszus, vokál